Jordmikrofon OMNIKRON

 
Lækage-lokalisering / Lækage-identificering:
  1. Automatisk filterindstilling
  2. Enkel betjening
  3. Universal anvendelse
  4. Betjeningsvenlig, ingen større indlæring nødvendig
  5. Automatisk display - belysning i mørke
Anvendelsesområder
Omikron anvendes af vandforsyningsvirksomheder til lokalisering og identificering af lækager. Efter at have lokaliseret lækageområdet med lyttestaven, skiftes der over til brug af Omikronen for nøjagtig identificering.
 
Lyttestav
Lyttestaven, som Primayer Limited har udviklet, er så følsom, at selv de mindste lækager kan aflyttes. Da lyttestaven kan forlænges efter behag, er den særlig velegnet til aflytninger af ventiler, vandrør m.m., samt for systematisk rørsystemkontrol.
 
Omikron
Er lækagen lokaliseret med lyttestaven til at være indenfor f.eks. to ventiler, skiftes til Omikronen for at måle og identificere lækagen nøjagtig. Automatisk vil filterne ændre sig til den forventede lækagestøj. Efter hver måling huskes måleværdierne på displayet. Dette gør, at man på en meget simpel måde kan sammenligne målinger og herved få en nøjagtig lokalisering og identificering af lækager.
 
Displaybelysning
Afhængig af lysforhold, vil lyset i displayet automatisk tænde eller slukke.
 
Strømforsyning
Aktiveres Omikronen ikke i et minut slukkes den automatisk, herved opnås en lang brugertid pr. opladning. Gennemsnitlig er der strøm til 10 uger pr. opladning, og de indbyggede genopladelige NiCd-batterier niveau vises automatisk på displayet.
 
Udstyrsprogram
  • Centralenhed med display og høretelefonudgang
  • Omikron
  • Lyttestav
  • Høretelefon

Et godt lille råd

Med en stigende vand- og vandafledningsafgift vil det fremover blive endnu dyrere at bruge, rense og bortskaffe vand. Derfor har det stigende betydning, at mindst mulig vand går til spilde

Kontakt os

Kobberøe ApS
Rørmosevej 22
3520 Farum
Telefon: 7020 1990 - Mobil: 4032 1990
E-mail: jens@kobberoee.dk

Copyrights

© 2012 - All rights reserved
Photos by shutterstock.com
site created and hosted by wkh.dk
Luk